top of page

ONZE PROJECTEN

Projecten zijn de deur naar de toekomst om relevant bij te dragen aan een duurzame samenleving. De reden om projecten te doen is om  niet alleen de missie/visie/strategie/doelstellingen te halen, maar ook om samen te werken met andere organisaties om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Deze projekten zijn nu in de studiephase en we zoeken profesionele, ge3intereseerde projectlediers en medewerkers die onze Vlaamse Club daarin willen steunen. Meld je.

Dit is hoe we jouw als potentiële projectlid en medewerker(s) kunt bereiken voor jullie projecten bij jullie Vlaamse Club:

  • Website en sociale media: Zorg ervoor dat je de projecten duidelijk presenteert op jullie website en sociale mediakanalen. Vermeld de missie, visie, strategie en doelstellingen van de projecten en hoe geïnteresseerde personen zich kunnen aanmelden om mee te doen.

  • Nieuwsbrief: Als jullie een nieuwsbrief hebben, maak dan gebruik van dit kanaal om de projecten onder de aandacht te brengen bij jullie leden. Geef een korte beschrijving van de projecten en hoe mensen kunnen deelnemen.

  • Evenementen en bijeenkomsten: Organiseer evenementen of bijeenkomsten om potentiële projectleden te ontmoeten en het project rechtstreeks te presenteren. Dit kan fysiek of virtueel plaatsvinden, afhankelijk van de omstandigheden.

  • Samenwerking met andere organisaties: Als jullie projecten bedoeld zijn om samen te werken met andere organisaties, neem dan contact op met deze organisaties en stel het project voor. Ze kunnen wellicht geïnteresseerde medewerkers aanbevelen.

  • Vrijwilligersplatforms: Plaats jullie projecten op vrijwilligersplatforms of online communities waar mensen zich kunnen aanmelden om deel te nemen aan vrijwilligersactiviteiten. Zorg ervoor dat de boodschap duidelijk is en leg uit hoe mensen kunnen meedoen.

  • Mond-tot-mondreclame: Moedig jullie huidige leden aan om het woord te verspreiden over de projecten en hun vrienden, familie en collega's uit te nodigen om mee te doen.

  • Gerichte advertenties: Overweeg om gerichte advertenties te plaatsen op sociale media of andere relevante platforms om mensen te bereiken die mogelijk geïnteresseerd zijn in de doelen van jullie Vlaamse Club.

Vergeet niet dat het belangrijk is om duidelijk te communiceren wat wij, als bestuur met jullie als de potentiële projectleden verwachten en wat jullie kunnen verwachten van deelname aan de projecten.

bottom of page