top of page
publ-Kunstschutz-200-dpi.jpg

KUNSTSCHUTZ | WOII, HENRI KOEHN

Dat is geweldig nieuws! Het feit dat de adoptiedochter van Henri Koehn naar Brussel komt en dat het voorwerk al is gedaan, betekent dat u al een eind op weg bent naar het organiseren van een bijzonder en betekenisvol eerbetoon. Hier zijn enkele laatste stappen die u kunt overwegen om het evenement succesvol te maken:

 1. Definieer een Gedetailleerd Programma: Stel een gedetailleerd programma op voor de dag waarop de adoptiedochter van Henri Koehn arriveert. Dit programma moet de verschillende activiteiten en evenementen beschrijven die zijn gepland, zoals de expositiebezichtiging, de openingsceremonie, eventuele toespraken en interactieve sessies.

 2. Gastenlijst en Uitnodigingen: Stel een gastenlijst op en stuur uitnodigingen naar belangrijke genodigden, waaronder vertegenwoordigers van de kunstgemeenschap, historici, lokale autoriteiten en andere betrokkenen.

 3. Verwelkoming en Begeleiding: Zorg voor een warme en gastvrije ontvangst voor de adoptiedochter van Henri Koehn. Wijs begeleiders toe die haar gedurende het evenement kunnen ondersteunen en haar kunnen voorstellen aan andere aanwezigen.

 4. Media-aandacht: Benader lokale media om hen op de hoogte te stellen van het evenement. Een positieve berichtgeving kan helpen om de betekenis van het eerbetoon verder te verspreiden.

 5. Audiovisuele Elementen: Overweeg het gebruik van audiovisuele elementen, zoals foto's, video's en audiofragmenten, om het verhaal van Henri Koehn en zijn inzet tot leven te brengen.

 6. Geschenken en Erkenning: Overweeg om gepaste geschenken of erkenning te bieden aan de adoptiedochter van Henri Koehn als een teken van waardering voor haar aanwezigheid en betrokkenheid.

 7. Toekomstige Samenwerking: Bespreek met de adoptiedochter of andere betrokkenen de mogelijkheid van toekomstige samenwerking, zoals het behouden van een blijvende relatie en het delen van verdere informatie en materialen.

 8. Evalueren en Documenteren: Zorg ervoor dat het evenement zorgvuldig wordt gedocumenteerd met foto's, video's en verslagen. Dit zal niet alleen waardevolle herinneringen vastleggen, maar kan ook nuttig zijn voor toekomstige referentie.

 9. Bedankbetuigingen: Stuur bedankbrieven of bedankberichten naar alle betrokkenen, vrijwilligers, sponsors en partners die hebben bijgedragen aan het succes van het evenement.

 10. Feedback en Reflectie: Verzamel feedback van de adoptiedochter en andere aanwezigen over hun ervaringen tijdens het evenement. Dit kan helpen bij het identificeren van sterke punten en gebieden voor verbetering voor toekomstige evenementen.

Met de adoptiedochter van Henri Koehn aanwezig, heeft dit eerbetoon een zeer persoonlijke en emotionele betekenis. Zorg ervoor dat het evenement haar herinnering aan haar vader op een waardige en betekenisvolle manier eert.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page