Categorieën
Komend evenement

Zannekin

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Middeleeuwen: ook dit jaar gaan de zogeheten “Zannekinfeesten” opnieuw door. Ditmaal op 27 en 28 Augustus 2022 en opnieuw net over de grens in Rekspoede (Rexpoëde, Frankrijk).

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Middeleeuwen: ook dit jaar gaan de zogeheten “Zannekinfeesten” opnieuw door. Ditmaal op 27 en 28 Augustus 2022 en opnieuw net over de grens in Rekspoede (Rexpoëde, Frankrijk).

De organisatie is in handen van de Zannekin Vereniging, die aan de hand van de historische Vlaamse held, Nicolaas Zannekin, gesneuveld te Kassel in 1328, de Vlaamse geschiedenis van de streek in de kijker wil zetten. Zie ook de webstek van “Het Middeleeuwscollectief Via Nobilis“. Zij werken hier aan mee.

Evenementenwebsite