Categorieën
Geweest evenement

100 JAAR in 2023 Elke sterke basis begint met cultuur

Sinds 1923 zet de Vlaamse Club voor Kunsten, Wetenschappen en Letteren zich in voor een Nederlandstalige samenleving.

 

Onze betrachting is tweeledig: enerzijds willen we een sociale club zijn, die onderlinge vriendschapsbanden stimuleert en bevordert, maar evenzeer willen we onze leden helpen kennis te vergaren over onze Vlaamse en Groot-Nederlandse culturele achtergrond, maar ook over maatschappelijke discussies en wetenschappelijke evoluties, kennis die een solide culturele basis geeft in een wereld die complexer wordt dan ooit tevoren. In 1923 noemden onze stichters dat streven ‘volksverheffing’. Onze hoop is dat deze basis onze leden de kans geeft hun dromen te vervullen en hun volle potentieel te bereiken in de sterkste economische regio van Europa: de Blauwe Banaan (en als u niet weet wat dat is, kom dan bij ons).

 

Aarzel niet: schrijf in voor een event dat u interesseert om met ons kennis te maken, of word meteen lid, met alle voordelen van dien.

 

De Vlaamse Club kijkt er naar uit u te mogen ontmoeten en heet u van harte welkom!

 

PS: Met ons aanbod proberen we iedereen te bereiken: zo voorzien we een parallel programma voor kinderen tot 12 jaar bij elke activiteit. Ook jonge gezinnen zijn dus van harte welkom!

Geef een antwoord